Polijst Uw Praktijk ook voor u?

Neem contact met ons op
  • TANDARTSPRAKTIJK TRANSFORMEREN
  • ONDERSTEUNING BIJ OVERNAME
  • HULP BIJ VERBOUWING

Aan welke tandartsen biedt Polijst uw Praktijk ondersteuning?

Polijst uw Praktijk werkt met tandartsen samen om hun tandartspraktijk succesvol te transformeren, naar het beproefde concept van dr. Charles Strawn. Wij zijn diverse doelgroepen binnen de tandheelkunde van dienst. In deze blogs bespreken we onder andere hoe we ondersteuning kunnen bieden tijdens een tandartspraktijk overname en bij een verbouwing van de praktijk. Wij begeleiden eveneens startende tandartsen, naar Nederland geëmigreerde tandartsen en tandartsen die van werkwijze willen veranderen.

Tandartspraktijk overnemen? Polijst uw Praktijk helpt u graag

Gaat u een tandartspraktijk overnemen? Dan staat u voor een mooie, maar ingrijpende uitdaging. Onder andere het vertrouwen winnen van zowel patiënten als het personeel is van groot belang om de praktijk goed draaiende te houden. Polijst uw Praktijk is ervoor om u hierin de ondersteuning te bieden die u nodig heeft, door een jaar lang regelmatig aanwezig te zijn op de werkvloer in uw praktijk.

Wilt u succesvol worden in de Nederlandse tandheelkunde?

Veel startende tandartsen komen uit het buitenland. Zowel van binnen als buiten de EU. Tandartsen die uit EU-landen komen, kunnen redelijk snel aan een BIG-registratie komen en een tandartspraktijk in Nederland starten. Tandartsen van daarbuiten, hebben hier meer tijd en kennis voor nodig. Polijst uw Praktijk weet welke stappen een buitenlandse tandarts moet nemen om hier een tandartspraktijk te kunnen starten.  

Neem contact op

Wij hebben een voorkeur voor afspraken bij u thuis aan de keukentafel of in uw praktijk. We zijn ook 's avonds en op zaterdag bereikbaar. Maak hier een afspraak, of stel uw vraag.

PUP_Quote_2.jpg

"Wij hebben zelf ook een tandartspraktijk overgenomen. Dat was een grote overgang, maar het heeft succesvol uitgepakt."

Jaap Rietveld
PUP_Quote_1.jpg

"Uit eigen ervaring weten wij dat een tandartspraktijk optimaal functioneert als deze ingericht is volgens het concept van dr. Strawn."

Yvonne Rietveld
PUP_Quote_2.jpg

"Het gebruik van een blokplanning is een verademing voor de tandartspraktijk."

Jaap Rietveld

“Wij zien vaak dat tandartsen zich alleen richten op het uiterlijk van de praktijk en niet op de functionaliteit. Terwijl die misschien nog wel belangrijker is, je moet er immers patiënten behandelen.”

Neem contact met ons op

Praktijkinrichting van de tandarts: stijlvol én functioneel

Als u van plan bent uw tandartspraktijk te verbouwen, wilt u waarschijnlijk maar 1 ding: dat het de modernste en mooiste wordt van Nederland. Dat is begrijpelijk, maar u loopt hierbij echter het risico dat u een onnodig grote investering doet. Om geld te besparen is het verstandig advies in te winnen bij een onafhankelijke partij. “Polijst uw Praktijk helpt de tandarts bij de praktijkinrichting. Hierbij houden we uiteraard rekening met de stijl, maar ook met de functionaliteit van de praktijk”, aldus Yvonne Rietveld, samen met haar echtgenoot Jaap Rietveld is ze eigenaar van Polijst uw Praktijk.

Zo begint u gelijk goed als startende tandarts

Wilt u een eigen solo tandartspraktijk starten? Doe dit dan gelijk op een manier die zijn vruchten afwerpt: met een optimaal tijdsbeheer systeem, four-handed dentistry, financiële controle en een andere persoonlijke patiëntbenadering. Maar hoe kunt u dit bereiken? Polijst uw Praktijk is u graag van dienst. Wij zullen u een jaar lang helpen uw praktijk succesvol te maken.

Uw tandartspraktijk structureel veranderen?

Heeft u een tandartspraktijk, maar bent u vastgelopen op financieel gebied? Of is uw werk niet uitdagend genoeg meer en wilt u zo niet verder werken tot uw 67ste? Polijst uw Praktijk kan u uit deze sleur halen. “Zodra een tandarts een eigen praktijk heeft, zit hij op zijn top. Als hij 10 jaar verder is, is de kans groot dat hij is uitgekeken op zijn werk en behoefte heeft aan verandering”, aldus Jaap Rietveld. Samen met zijn echtgenote Yvonne heeft hij Polijst uw Praktijk opgericht.

Blokplanning: de oplossing voor een te hoge werkdruk in uw tandartspraktijk

Is overwerken een steeds terugkerend fenomeen binnen uw tandartspraktijk? Dan ligt de werkdruk veel te hoog. Dit is nadelig voor de werksfeer binnen de praktijk, de mondgezondheid van uw patiënten, uw eigen gezondheid en uw privéleven. Polijst uw Praktijk weet uit ervaring dat dit anders kan. “Toen we met blokplanning begonnen, was Jaap vrijwel altijd op tijd thuis en werden de patiënten volgens planning geholpen”, aldus Yvonne Rietveld. Samen met haar echtgenoot Jaap is ze eigenaar van Polijst uw Praktijk. Voorheen hadden ze een eigen tandartspraktijk in Rotterdam.

Neem contact op

Wij hebben een voorkeur voor afspraken bij u thuis aan de keukentafel of in uw praktijk. We zijn ook 's avonds en op zaterdag bereikbaar. Maak hier een afspraak, of stel uw vraag.

Blokplanning: de oplossing voor een te hoge werkdruk in uw tandartspraktijk

PUP_Blokplanning-de-oplossing-voor-een-te-hoge-werkdruk-in-uw-tandarts_1.jpg17 dec Is overwerken een steeds terugkerend fenomeen binnen uw tandartspraktijk? Dan ligt de werkdruk veel te hoog. Dit is nadelig voor de werksfeer binnen de praktijk, de mondgezondheid van uw ... lees verder

Uw tandartspraktijk structureel veranderen?

PUP_Uw-tandartspraktijk-structureel-veranderen_1.jpg19 nov Heeft u een tandartspraktijk, maar bent u vastgelopen op financieel gebied? Of is uw werk niet uitdagend genoeg meer en wilt u zo niet verder werken tot uw 67ste? Polijst uw Praktijk kan u uit ... lees verder

Zo begint u gelijk goed als startende tandarts

PUP_Zo-begint-u-gelijk-goed-als-startende-tandarts_2.jpg22 okt Wilt u een eigen solo tandartspraktijk starten? Doe dit dan gelijk op een manier die zijn vruchten afwerpt: met een optimaal tijdsbeheer systeem, four-handed dentistry, financiële controle en een ... lees verder

Praktijkinrichting van de tandarts: stijlvol én functioneel

PUP_Praktijkinrichting-van-de-tandarts-stijlvol-en-functioneel_2.jpg24 sep Als u van plan bent uw tandartspraktijk te verbouwen, wilt u waarschijnlijk maar 1 ding: dat het de modernste en mooiste wordt van Nederland. Dat is begrijpelijk, maar u loopt hierbij echter het ... lees verder

Wilt u succesvol worden in de Nederlandse tandheelkunde?

PUP_Wilt-u-succesvol-worden-in-de-Nederlandse-tandheelkunde_1.jpg27 aug Veel startende tandartsen komen uit het buitenland. Zowel van binnen als buiten de EU. Tandartsen die uit EU-landen komen, kunnen redelijk snel aan een BIG-registratie komen en een ... lees verder

Tandartspraktijk overnemen? Polijst uw Praktijk helpt u graag

PUP_Tandartspraktijk-overnemen-Polijst-uw-Praktijk-helpt-u-graag_1.jpg30 jul Gaat u een tandartspraktijk overnemen? Dan staat u voor een mooie, maar ingrijpende uitdaging. Onder andere het vertrouwen winnen van zowel patiënten als het personeel is van groot belang om de ... lees verder
Scroll naar boven