Over ons

Menig tandarts loopt al jaren tegen dezelfde organisatorische problemen aan binnen de solo tandartspraktijk. Door de hectiek en de werkdruk is er echter geen tijd dit te veranderen. Polijst uw Praktijk ondersteunt de solo werkende tandarts in de praktijk om de werkwijze te veranderen. Hierbij streven we naar bevordering van de tandheelkundige zorg en verbetering van de levenskwaliteit van de tandarts en de assistenten.

Dr. Charles Strawn

Onze ondersteuning is gebaseerd op de werkmodellen van Dr. Charles Strawn. Aan de Universiteit van Michigan ontwikkelde hij een concept waarmee tandartspraktijken zijn te verbeteren. Medio jaren 90 is hij naar Nederland gekomen en heeft onder andere onze eigen tandartspraktijk begeleid en gestroomlijnd.

  • over-ons-Dr-Charles-Strawn-polijst-uw-praktijk.jpg
  • over-ons-een-grote-verbeterslag-polijst-uw-praktijk.jpg

Een grote verbeterslag

De ondersteuning van Dr. Charles Strawn veroorzaakte een grote verbeterslag. Zo konden we meer tijd en aandacht geven aan onze patiënten, wat ten goede kwam aan hun mondgezondheid. Daarnaast ging onze productiviteit en die van de assistenten omhoog, wat leidde tot hogere arbeidssatisfactie en meer winstgevendheid. Dit alles verbeterde eveneens onze levenskwaliteit: we kregen meer tijd voor onszelf en ons gezin.

Ervaring delen

Inmiddels hebben we geen eigen praktijk meer, maar we zijn nog niet klaar met de tandheelkunde. Uit ervaring weten we dat de werkmodellen van Dr. Charles Strawn een positieve uitwerking hebben op solo tandartspraktijken. Deze goede ervaring willen we niet voor onszelf houden, maar met behulp van Polijst uw Praktijk, graag delen met andere vakgenoten binnen de tandheelkundige zorg.

neem contact op ››

Jaap en Yvonne Rietveld

Polijst uw Praktijk is opgericht door Jaap en Yvonne Rietveld. Samen hebben ze opeenvolgende verschillende tandartspraktijken gehad, waar Jaap werkte als tandarts en Yvonne als praktijkmanager en personeelscoach. In 2002 namen ze een kleine particuliere tandartspraktijk in Rotterdam over, en richtten deze in volgens het concept van dr. Charles Strawn. De praktijk groeide uit tot een succesvolle 3-stoelen solo-praktijk met gedelegeerde taken.

  • over-ons-jaap-en-yvonne-rietveld-polijst-uw-praktijk.jpg
Scroll naar boven