Optimalisatie van werkprocessen

Polijst uw Praktijk helpt u de productiviteit van uw praktijk omhoog te brengen, zonder dat u daardoor een hogere werkdruk ervaart. Wij zullen uw werkwijze logistiek stroomlijnen met behulp van four-handed dentistry, looplijnen, ergonomie en traysysteem.

Neem contact op

Four-handed dentistry

Zie uw assistenten als collega’s die in staat zijn om taken zelfstandig te verrichten. Als u hiertoe instaat bent, zullen we u helpen met het delegeren van taken. Hierdoor kunt u meerdere patiënten tegelijkertijd helpen en het bevordert de arbeidssatisfactie van uw assistenten.

  • onze-werkwijze-optimalisatie-van-werkprocessen-2-polijst-uw-praktijk.jpg
  • onze-werkwijze-optimalisatie-van-werkprocessen-1-polijst-uw-praktijk.jpg

Looplijnen

Een optimale benutting van de plattegrond is behulpzaam. De patiënt volgt hierdoor altijd een vaste uitgestippelde route door de praktijk. Ook in het klinische gedeelte wordt gewerkt met vaste routes.

Ergonomie

De statische belasting tijdens tandheelkundig werk geeft mogelijk lichamelijke en psychische klachten. Wij helpen u en uw teamleden meer te bewegen tijdens het werk. Het is hierbij niet onze bedoeling dat u een ‘rollerskate dentist’ wordt.

Traysysteem

Met behulp van systematiek gaat de productiviteit van uw tandartspraktijk omhoog. Wij helpen u bij de organisatie hiervan.

Scroll naar boven