« Terug

Voert u nog een tandartspraktijk aan huis?

PUP-Andere-benadering-blog-9.jpg09 jan

Met een tandartspraktijk aan huis lopen werk en privé al snel door elkaar. Een scheiding tussen werk en privé heeft voor iedereen prioriteit. “Een tandarts komt professioneler over als hij een aparte praktijklocatie heeft en een goede locatie helpt bij de optimalisatie van de tandartspraktijk”, aldus Yvonne Rietveld, van Polijst uw Praktijk.

Locatiescout

Hoe vindt u de juiste locatie? Een locatie waar uw patiënten, uw assistenten en uzelf graag komen? Als locatiescout kunnen we u hier goed bij helpen. Allereerst is het van belang dat het woon- werkverkeer beperkt blijft.

Vragen zijn: wilt u blijven werken voor de huidige patiëntenpopulatie of kiest u voor een praktijk in een andere regio (wijk, andere plaats)? Als dit gedetermineerd is kunnen we gaan kijken naar vastgoed: verhuur, koop, verbouwing, begroting. Polijst uw Praktijk heeft een uitgebreid netwerk van onafhankelijke deskundigen waar we samen met u gebruik van kunnen maken.

Uw praktijk wordt zo ingericht, dat er sfeervol geheel ontstaat en dat er adequaat gewerkt kan worden.

De inrichting van de locatie

Als u eenmaal de juiste locatie op het oog heeft, dan volgt de mogelijke inrichting. Dit doen we met behulp van beproefde praktijk plattegronden en met het meerstoelen concept van dr. Charles Strawn als leidraad. Verantwoorde en reële keuzes van praktijkinrichting binnen een strak budget zijn hierbij de richtlijnen.

Uw praktijk wordt zo ingericht, dat er sfeervol geheel ontstaat en dat er adequaat gewerkt kan worden. We implementeren de systematiek.

« Terug

Scroll naar boven