« Terug

Wet- en regelgeving tandheelkunde

PUP-Andere-benadering-blog-5.jpg25 jul

“Alweer een nieuwe richtlijn? Wat moet ik daar weer mee?” Dit geluid horen wij vaak.  Tandartsen zijn moe van steeds nieuwe richtlijnen en verplichte cursussen. Echter, de regels zijn onontkoombaar en u zult ze moeten doorvoeren. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Polijst uw Praktijk staat u graag terzijde.

Wet- en regelgeving tandheelkunde

Samen met de tandarts implementeren we de actuele wet- en regelgeving binnen de tandheelkunde, zodat de praktijk protocollen in één keer klaar zijn en gebruikt gaan worden”, aldus Jaap Rietveld van Polijst uw Praktijk. Protocollen en richtlijnen bieden kansen om logistiek en behandelingen te stroomlijnen. De praktijk acteert daarna op een hoger niveau.

Maak het simpel en voer standaarden in.

Laten we koffie drinken

Behandelingen ontvlechten

Door dr. Charles Strawn kregen we een hele andere kijk op wet- en regelgeving binnen de tandheelkunde. Door behandelingen te ontvlechten in kleine simpele reproduceerbare, zich steeds herhalende stappen, krijg je grip op de gehele klinische procedure. Maak het simpel en voer standaarden in en het is een overweging om behandelingen die weinig uitgevoerd worden uit het behandelarsenaal te schrappen en dan te outsourcen.

Als voorbeeld: uitneembare prothetiek, de volledige prothese wordt door tandprothetici integraal vervaardigd en geplaatst. Inclusief nazorg. De behandeltijd en de kwaliteit worden beheersbaar.

« Terug

Scroll naar boven