« Terug

Verbetering van het rendement binnen uw tandartspraktijk

PUP-Andere-benadering-blog-3.jpg04 apr

Heeft u het gevoel dat u tekortschiet ten opzichte van uw patiënten? Haalt u minder rendement uit uw harde werken, dan eigenlijk zou moeten? Heeft u te weinig tijd voor uw familie en uzelf? Dit is allemaal herkenbaar. Veel solowerkende tandartsen zoals u hebben dezelfde problemen, maar ze hebben een keuze! Neem afscheid van dit faalgevoel. Er zijn meer mogelijkheden dan u denkt.

Meer zorg en aandacht geven binnen dezelfde tijd

“Tandartsen zijn onbekend met het werkmodel waarmee je meer zorg kunt geven binnen dezelfde tijd. Polijst uw Praktijk brengt daar verandering in”, aldus Yvonne Rietveld, van Polijst uw Praktijk. “Met het werkmodel van dr. Charles Strawn kan de tandarts zijn of haar zorg naar een hoger niveau tillen, efficiënter inrichten en zich een ander leven geven.”

Uit taakdelegatie kunt u meer halen. Zie de assisterenden als teamleden die taken van u overnemen. Het krijgen en hebben van meer verantwoordelijkheid geeft hen professionele voldoening.

Door het unieke tijdsbeheersysteem, de schematische blokplanning, ontstaat er ruimte voor meer en persoonlijke aandacht voor de patiënt en een evenwichtige werksfeer. U kunt beter invulling geven aan de tandheelkundige behoeften en wensen van uw patiënten.

Eindelijk heeft u tijd voor de tandheelkunde die gewenst is.

Laten we koffie drinken

Zorginhoudelijke keuzes

Als u meer vrije ruimte in uw agenda krijgt, kunt u deze benutten om de zorginhoudelijke output te verbeteren. Eindelijk heeft u tijd voor de tandheelkunde die gewenst is. Hoe implementeert u bijvoorbeeld een preventieprogramma? Yvonne: “Van de veranderingen krijgt de tandarts energie en dat straalt uit naar de assistenten en patiënten.”

Jaap Rietveld: “Toen wij zelf nog een praktijk hadden voerden wij de werkprocessen van dr. Charles Strawn in. Na een jaar zagen we de grote positieve resultaten. Het was een intensieve periode, maar het resulteerde in een win-winsituatie voor patiënten, assisterenden en onszelf.”

Rendement tandartspraktijk

Wilt u het rendement van uw tandartspraktijk verbeteren en af van het gevoel te falen? Met Polijst uw Praktijk kunt u dit binnen de wettelijke kaders bereiken.

« Terug

Scroll naar boven