« Terug

Uw tandartspraktijk structureel veranderen?

PUP_Uw-tandartspraktijk-structureel-veranderen_1.jpg19 nov

Heeft u een tandartspraktijk, maar bent u vastgelopen op financieel gebied? Of is uw werk niet uitdagend genoeg meer en wilt u zo niet verder werken tot uw 67ste? Polijst uw Praktijk kan u uit deze sleur halen. “Zodra een tandarts een eigen praktijk heeft, zit hij op zijn top. Als hij 10 jaar verder is, is de kans groot dat hij is uitgekeken op zijn werk en behoefte heeft aan verandering”, aldus Jaap Rietveld. Samen met zijn echtgenote Yvonne heeft hij Polijst uw Praktijk opgericht.

“Toen wij onze tandartspraktijk herinrichtten volgens het concept van dr. Charles Strawn is ons rendement erg verbeterd.”

Neem contact met ons op

Meerstoelenconcept

Welke veranderingen kan Polijst uw Praktijk teweegbrengen? U zult aanzienlijk meer gaan samenwerken met uw assistentes, u zult een betere band opbouwen met uw patiënten en u zult uw tandartspraktijk als onderneming gaan zien. Bovendien zal uw praktijk een metamorfose ondergaan van een standaard praktijk tot een moderne praktijk met een meerstoelenconcept. Deze veranderingen zijn gebaseerd op het concept van dr. Charles Strawn. In het blog Tandartspraktijk overnemen? Polijst uw Praktijk helpt u graag kunt u hier meer over lezen.

Rendementsverbetering tandartspraktijk

Verder zullen we een rendementsverbetering realiseren binnen uw tandartspraktijk. Dit doen we onder andere door met u een ondernemingsplan op te stellen. Hoever wilt u zijn binnen een aantal jaar? Hoe kunt u uw pensioen zo optimaal mogelijk opbouwen? “Toen wij onze tandartspraktijk herinrichtten volgens het concept van dr. Charles Strawn is ons rendement erg verbeterd. Ook kregen we veel meer uitdaging in het werk, omdat we vanaf dat moment de praktijk als onderneming beschouwden”, aldus Jaap.

Meer informatie?

Heeft u behoefte aan verandering? Wilt u het rendement van uw tandartspraktijk verbeteren? Neem dan vooral contact met ons op. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uit te leggen wat Polijst uw Praktijk voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven