« Terug

Zo begint u gelijk goed als startende tandarts

PUP_Zo-begint-u-gelijk-goed-als-startende-tandarts_2.jpg22 okt

Wilt u een eigen solo tandartspraktijk starten? Doe dit dan gelijk op een manier die zijn vruchten afwerpt: met een optimaal tijdsbeheer systeem, four-handed dentistry, financiële controle en een andere persoonlijke patiëntbenadering. Maar hoe kunt u dit bereiken? Polijst uw Praktijk is u graag van dienst. Wij zullen u een jaar lang helpen uw praktijk succesvol te maken.

Startende tandarts

Allereerst zullen wij u assisteren bij het opstellen van een goed ondernemingsplan. Dat heeft u als startende tandarts nodig voor de financiering. Wij kunnen u desgewenst bijstaan in uw contact met banken. “Wij hebben zelf jarenlang een praktijk gehad en hebben een breed netwerk binnen de tandartswereld en de zorg opgebouwd. Zodoende weten wij welke paden er bewandeld kunnen worden voor de financiering”, aldus Jaap Rietveld. Samen met zijn echtgenote Yvonne Rietveld runt hij Polijst uw Praktijk.

“Uit eigen ervaring weten wij dat een tandartspraktijk optimaal functioneert als deze ingericht is volgens het beproefde concept van dr. Charles Strawn.”

Neem contact met ons op

Personeel en patiënten

Als de financiering rond is, kunnen we u ondersteunen op het gebied van Human Resource. Wie neemt plaats aan de front office? Hoe kunt u het aantrekkelijk maken voor tandartsassistentes om bij u te werken? Tegenwoordig is er een tekort aan personeel voor tandartspraktijken. Wij kennen vele wegen waardoor u toch aan personeel kunt komen. Ook hebben wij praktische suggesties hoe u patiënten voor uw praktijk kunt laten kiezen.

Concept dr. Charles Strawn

“Uit eigen ervaring weten wij dat een tandartspraktijk optimaal functioneert als deze ingericht is volgens het beproefde concept van dr. Charles Strawn. Wij zullen samen met  de startende tandarts en zijn of haar personeel dit concept realiseren”, aldus Yvonne. Zo zullen we uw praktijk logistiek stroomlijnen met onder andere four-handed dentistry, waarbij u de assistentes als collega’s ziet die zelfstandig taken kunnen verrichten. U kunt hierdoor taken delegeren en u heeft zo meer tijd voor uw patiënten. Bij uw teamleden neemt de arbeidssatisfactie toe,  uw patiënten voelen dat er naar ze geluisterd wordt en u ervaart zelf minder tijdsdruk terwijl u tegelijkertijd tijd bespaard.

Financiële controle

Het is ook belangrijk dat u zich bewust wordt van uw ondernemerschap dat u heeft als startende tandarts. Wij helpen u met financiële controle, waarbij we ons richten op het rendement van uw praktijk en uw pensioenopbouw.

Informatie aanvragen?

Bent u een startende tandarts en spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op, zodat we kennis met u kunnen maken aan uw koffietafel thuis of in de praktijk en zullen bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven