« Terug

Tandartspraktijk overnemen? Polijst uw Praktijk helpt u graag

PUP_Tandartspraktijk-overnemen-Polijst-uw-Praktijk-helpt-u-graag_1.jpg30 jul

Gaat u een tandartspraktijk overnemen? Dan staat u voor een mooie, maar ingrijpende uitdaging. Onder andere het vertrouwen winnen van zowel patiënten als het personeel is van groot belang om de praktijk goed draaiende te houden. Polijst uw Praktijk is ervoor om u hierin de ondersteuning te bieden die u nodig heeft, door een jaar lang regelmatig aanwezig te zijn op de werkvloer in uw praktijk.

“Wij hebben zelf ook een tandartspraktijk overgenomen vanuit de regio naar Rotterdam. Dat was een grote overgang, maar het heeft succesvol uitgepakt.”

Polijst uw Praktijk

“Het is voor de patiënten en het personeel wennen als ze met een nieuwe tandarts te maken krijgen. Geen tandarts werkt precies hetzelfde. Er is dus tijd nodig om de nieuwe werk- en behandelwijze te integreren in de praktijk. Wij kunnen ervoor zorgen dat dit soepel verloopt”, aldus Jaap Rietveld, voorheen zelf een solo werkende tandarts met een eigen praktijk. Samen met zijn vrouw Yvonne Rietveld heeft hij Polijst uw Praktijk opgericht. Ons bedrijf heeft als doel om onze praktijkkennis en visie op de tandheelkunde te delen met andere tandartsen.

Neem contact met ons op

Tandartspraktijk overname

“Wij hebben zelf ook een tandartspraktijk overgenomen vanuit de regio naar Rotterdam. Dat was een grote overgang, maar het heeft succesvol uitgepakt”, aldus Yvonne. “We hebben de praktijk ingericht volgens het beproefde concept van dr. Charles Strawn. Hierdoor groeide die uit tot een mooie 3-stoelen solopraktijk met gedelegeerde taken.”

Concept dr. Charles Strawn

Als u besluit van onze expertise gebruik te maken, zullen we met u uw praktijk inrichten volgens het concept van dr. Charles Strawn. We leggen u in het kort uit wat dit inhoudt:

  • U zult gaan werken met een uniek tijdsbeheer systeem: de blokplanning. Elke dag ziet er hetzelfde uit. Dit schept duidelijkheid en rust voor uzelf, uw personeel en uw patiënten. Iedereen weet waar hij of zij aan toe is en wat er gedaan moet worden. Ook kan er efficiënt worden ingespeeld op spoedgevallen.
  • Van downtime zal geen sprake meer zijn. U gaat de tijd en ruimte optimaal gebruiken door meerdere patiënten tegelijkertijd te behandelen en taken te delegeren aan uw assistenten. Hierdoor heeft u meer tijd voor de wensen van de patiënt. Bovendien zal overwerken vrijwel niet meer voorkomen.
  • Dankzij de 3-stoelen praktijk en gedelegeerde taken, kunt u meer tijd en aandacht besteden aan de patiënt. Zo ontstaat er een vertrouwensband met de patiënt, waardoor u hem of haar gemakkelijker kunt motiveren het gebit goed te verzorgen en in te stemmen met belangrijke behandelingen. Dit verhoogt niet alleen de patiënttevredendheid, maar ook de kwaliteit en bestaanszekerheid van uw praktijk.
  • Naast tandarts bent u ondernemer. U heeft dus een grote verantwoordelijkheid. Wij helpen u bij het veiligstellen van de winstgevendheid van de praktijk en uw pensioenopbouw.

Meer informatie tandartspraktijk overnemen

Wilt u meer informatie over hoe u een tandartspraktijk zo succesvol mogelijk kunt overnemen? Neem dan vooral contact met ons op. We komen graag bij u langs om kennis te maken en te luisteren naar de wensen die u heeft omtrent de tandartspraktijk overname. Ook zullen we u het beproefde concept van dr. Charles Strawn uitgebreid presenteren.

Neem contact met ons op

« Terug

Scroll naar boven