« Terug

Wij bieden een jaar lang ondersteuning op de werkvloer van de tandarts

PUP_Wij bieden een jaar lang ondersteuning op de werkvloer van de tandarts_3.jpg10 mei

Menig tandheelkundige gaat weleens naar een lezing of workshop, waarin een geheel andere kijk op de tandheelkunde wordt besproken. Maar om zelfstandig de gegeven tips toe te passen, is vaak een brug te ver. De werkdruk laat dit niet toe. Deze tandheelkundige heeft experts nodig die hem dagelijks begeleiden bij het doorvoeren van de verbeteringen.

Tandartsen wereldwijd

Polijst uw Praktijk, opgericht door Jaap en Yvonne Rietveld, neemt deze rol graag op zich. Wij bieden een jaar lang ondersteuning op de werkvloer van de tandarts. Hierbij volgen wij het beproefde concept van dr. Charles Strawn. Op locatie bij de tandarts zullen wij zijn moderne werkprocessen vormgeven. Wereldwijd hebben tandartsen profijt van Strawns concept. Ze maken meer winst, ervaren minder werkdruk en hun patiënten zijn over het algemeen zeer tevreden over hun mondgezondheid.

Yvonne: “De laatste 20 jaar heeft onze praktijk goed gefunctioneerd, dankzij de moderne werkprocessen van Strawn.”

Neem contact met ons op

Van Amerika naar Europa

Het concept van Strawn werd als eerste toegepast in de Verenigde Staten. De meeste solo werkende tandartsen daar werken nu in een 3-stoelen solo praktijk, waarin aanzienlijk veel taken worden gedelegeerd aan deskundige tandartsassistenten. Later kwam Strawn naar Europa om zijn concept ook hier te verspreiden. Voornamelijk tandartspraktijken in Noord-Europa, zoals Duitsland en de Scandinavische landen, volgen het concept van Strawn. In andere landen is het wettelijk nog niet mogelijk om bepaalde taken te delegeren aan assistenten.

Tandartspraktijken Nederland

Medio jaren 90 kwam Strawn naar Nederland, waar hij eveneens ging wonen. Hier heeft hij veel tandartspraktijken verbeterd, waaronder die van ons. Yvonne: “De laatste 20 jaar heeft onze praktijk goed gefunctioneerd, dankzij de moderne werkprocessen van Strawn.”

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Verbeteringen tandartspraktijk
Nadat wij gestopt waren met onze tandartspraktijk, besloten we dat we op een andere manier verder wilden in de tandheelkunde. Als consultants, met ons bedrijf Polijst uw Praktijk. We werken nu ambulant en zijn niet meer gebonden aan 1 werkplek. Jaap: “Wat ons betreft komen zoveel mogelijk tandartsen in aanraking met de ideeën van Strawn. De sfeer binnen de tandartspraktijk wordt veel beter, de verhouding tussen werk en privé raakt weer in balans én het gebitsgezondheid van de patiënten wordt beter.”

« Terug

Scroll naar boven